icon
GRATIS FRAGT INDEN FOR USA GRATIS FRAGT INDEN FOR USA

Hvad er lydmeditation

Hvad er lydmeditation

Hvordan forbedrer man meditationspraksis?

At blive en mester i dit eget sind er det fælles mål for alle praksis for selvudvikling. Ved observere dine vaner, ved at lytte til dine tanker, ved være tro mod dig selv du tager kontrol over dit liv. Bevidst lytning som en form for meditation er nøglen til velvære.

Jeg vil dele to enkle øvelser med dig, der hjalp mig til at blive en bevidst lytter. Jeg finder dem som et godt værktøj til at træne den "indre observatør"-muskel, de er også en fremragende hjælp til at opnå ro. At praktisere disse simple teknikker havde lært mig at blive mere nærværende, at kontrollere energien i min krop og endda vælge og kontrollere mine tanker og følelser.

Disse øvelser er IKKE autentiske tibetanske eller yogiske praksisser, eller måske er de det. Jeg hentede dem ikke fra nogen skole eller lærer. Det syngeskåle lærte mig at træne disse øvelser!  

Lad os først undersøge, hvad det vil sige at være en bevidst lytter:

Hvis du lige nu kan koncentrere dit fokus om de hørbare lyde, som dine ører registrerer (frekvenserne, der kommer fra det omgivende miljø), plus fokus på den effekt, disse hørbare og uhørlige frekvenser har på din krop (lyt med din krop) og ved koncentrer samtidig dit fokus på stemmen i dig (stemmen, der lyder dine tanker), så - du er en bevidst lytter.

Følelser - energi i bevægelse.

En nat under min diæt med hellige planter mediterede jeg ved at lytte til lyden af ​​junglen med hele min krop. Det var en fredelig nat nær Iquitos Peru, jeg mærkede den flerlagede crickets lyd trænge ind og hele alle områder af min krop. Pludselig var der en brølende lyd af en vild kat, der passerede min tambo. Straks registrerede jeg denne lyd med min mave. Det føltes som om min mave var en stille dam med en stille vandoverflade for et sekund siden, og den brølende lyd var som en sten, der falder ned i det pund. Jeg var i stand til at "slå dette signal fra", før cirklerne på vandet udvidede sig og nåede en yderligere fysisk reaktion, før dette signal fremkaldte en følelse. Jeg var til stede nok til at forblive stille. Katten gik fredeligt forbi helt tæt på mit shelter. Jeg sendte hende min hilsen.

Lyt til din krop at identificere hvor og hvilke følelser der fysisk afspejles. Frygt mærkes normalt i det nederste område af maven og benene. Glæden afspejles som en følelse af ekspansion i brystet og åbenhed i halsen. Bekymring afspejles generelt som en tidevandslignende følelse i brystet. Seksuel spænding – afspejler sig i dine kønsorganer. Følelse af stolthed - klarhed i hovedet. Når du mærker kærlighed og begejstring – vibrerer hele kroppen.

Hvis du har fundet denne artikel interessant, vil vi sætte stor pris på, hvis du vil dele den med dine venner. Vi vil også meget gerne høre din feedback. Hjælp os venligst ved at skrive dine tanker og erfaringer i kommentarvinduet under artiklen. 

Anbefalet artikel om, hvordan du opretter det ultimative afslappende hjemmemeditationsrum, klik her

Tak skal du have.

Efterlad en kommentar

Seneste indlæg
Noter og chakraer? Åndeligt bedrageri med de bedste hensigter 2023
Instruktioner til at spille syngeskål
Hvad er så specielt ved syngeskålen? Min historie.
Fordelene ved Himalaya-sangskåle
Syngeskål, hvad er hemmeligheden
10 bedste praksis for optimal lydhealing
The Seven Metals Singing Bowl Myte
Healing Resonance og healing frekvenser
Faren Ved Lydbade Gongs Og Sangskåle
Bedste sangskåle til kronchakraet?
Sound Bowl Meditation
Hvorfor Sound Healing Bowls?
Syngeskåle til healing
Typer af Himalaya-sangskåle
Planetariske frekvenser
Hvad er hyppigheden af kærlighed?
Syngeskålsterapi
Hvad er Sound Bowl Meditation?
En syngeskåls puls
Sangskåle-middel mod alkoholisme, depression og angst
Hvordan man passer og rengør en syngeskål
Gamle sangskåle vs nye sangskåle
Hvad er en syngeskål?
Bronze og messing sangskåle kontra krystal eller glas sangskåle
Hvordan vælger man en syngeskål?
Lydhealing og lysterapi
Harmoni har en formel
Noter i musik
Hvad er lydmeditation
Planetariske lyde
Hjernebølgemedrivning
Oktaven og den perfekte femte
Konsonans og dissonans
Øvelse med syngeskål "Lytte med kroppen"
Gongs og syngeskåle kan ændre dit liv!