icon
GRATIS FRAGT INDEN FOR USA GRATIS FRAGT INDEN FOR USA

Fordelene ved Himalaya-sangskåle

Fordelene ved Himalaya-sangskåle

Hvad er fordelene ved syngeskåle?

Syngeskåle kunne bringes til hospitaler og genoptræningscentre. I mere end fire år nu har jeg taget med lydterapi til et plejehjem og rehabiliteringscenter på Manhattan. Selvom jeg præsenterede mig selv som musiker – og det var sådan jeg blev ansat – så kalder ledelsen mit program for ”lydhelbredende”. Højst sandsynligt ville jeg ikke være blevet ansat, hvis jeg kaldte mig selv en lydhealer. Min dagsorden var at bringe kunsten at bevidst lytning og meditation til de ældre. Jeg vidste dog, at lydhelbredende modalitet havde ingen støtte eller endda anerkendelse fra sundhedspersonale. Du kan kalde mig en entertainer, hvis du vil, lad mig bare gøre mit!

Disse interviews blev taget i Rehabilitation Center & Nursing Home på Manhattan, NY med venlig tilladelse fra de interviewede patienter. Jeg deler disse videoer med stor kærlighed og taknemmelighed for at sprede budskabet om de medicinske egenskaber af lyd og især sangskåle. 

De utrolige beboere på Upper East Side Plejehjem og Rehabiliteringscenter har motiveret mig til at dele det håndværk, jeg brænder for. Gennem årene, hvor jeg var i tjenesten, havde jeg mine op- og nedture mange gange. Jeg overvejede at stoppe med at arbejde med lyd og genopfinde mig selv. Efter hver session på genoptræningen følte jeg, at jeg gjorde det rigtige. 

Desværre er nogle af disse smukke sjæle ikke længere blandt os. For omkring to år siden blev en gammel herre bragt i kørestol af en sygeplejerske for at deltage i en lydrejse-session. Han var ikke glad for at slutte sig til kredsen gentagne gange og bad sygeplejersken om at bringe ham tilbage og efterladt alene ved hans tv. Sygeplejersken insisterede dog på, at han ville prøve lydhealing-sessionen og lovede ham at sidde tæt, hvis han ville tage afsted. 

Jeg var meget opmærksom på disse gamle herrer og bad stille til ham om at blive for at modtage mit offer. I tredje kvartal af sessionen bemærkede jeg tårerne, der faldt fra hans skudte øjne. I slutningen af ​​sessionen kom jeg til ham og spurgte, hvordan han har det. Den gamle mand svarede 'Jeg har aldrig følt mig så befriet. Tak skal du have". Jeg sagde, at næste onsdag kan han få en rejse igen, men han kom ikke. Han døde.

Hvis du har fundet denne artikel interessant, vil vi sætte stor pris på, hvis du vil dele den med dine venner. Vi vil også meget gerne høre din feedback. Skriv venligst dine tanker og erfaringer i kommentarvinduet under artiklen. 

Tak skal du have.

Kommentarer til dette indlæg (1)

  • maj 08, 2023

    Absolutely beautiful, Guy. How inspiring these articles and videos are. Blessings on your kind heart for the sound healing you share. I also, similarly and recently, gave 12 sound healings to mostly indigenous adults at a school in Australia, many of whom had deep experiences or simply fell asleep due to the exhaustion of this age, especially as it relates to their people. I felt humble and honored to be offering this to them.

    Yes, sound healing is a powerful, simple gift to share with others, the sound acting as a pure vehicle for our unconditional love and benevolent wishes for our fellow man.
    Thanks again. I will share your words and work with others.

    — Anita Cassidy Bowman

Efterlad en kommentar

Seneste indlæg
Noter og chakraer? Åndeligt bedrageri med de bedste hensigter 2023
Instruktioner til at spille syngeskål
Hvad er så specielt ved syngeskålen? Min historie.
Fordelene ved Himalaya-sangskåle
Syngeskål, hvad er hemmeligheden
10 bedste praksis for optimal lydhealing
The Seven Metals Singing Bowl Myte
Healing Resonance og healing frekvenser
Faren Ved Lydbade Gongs Og Sangskåle
Bedste sangskåle til kronchakraet?
Sound Bowl Meditation
Hvorfor Sound Healing Bowls?
Syngeskåle til healing
Typer af Himalaya-sangskåle
Planetariske frekvenser
Hvad er hyppigheden af kærlighed?
Syngeskålsterapi
Hvad er Sound Bowl Meditation?
En syngeskåls puls
Sangskåle-middel mod alkoholisme, depression og angst
Hvordan man passer og rengør en syngeskål
Gamle sangskåle vs nye sangskåle
Hvad er en syngeskål?
Bronze og messing sangskåle kontra krystal eller glas sangskåle
Hvordan vælger man en syngeskål?
Lydhealing og lysterapi
Harmoni har en formel
Noter i musik
Hvad er lydmeditation
Planetariske lyde
Hjernebølgemedrivning
Oktaven og den perfekte femte
Konsonans og dissonans
Øvelse med syngeskål "Lytte med kroppen"
Gongs og syngeskåle kan ændre dit liv!