icon
GRATIS FRAGT INDEN FOR USA GRATIS FRAGT INDEN FOR USA

Sangskåle-middel mod alkoholisme, depression og angst

Sangskåle-middel mod alkoholisme, depression og angst

Min introduktion til tibetanske skålhealing

Mit navn er Julie.

Jeg vidste meget lidt om Himalaya-sangskåle (kendt for mig som Tibetanske helbredende skåle ) indtil for et par år siden, hvor jeg var i kontakt med en holistisk rådgiver, som også praktiserer og underviser i Tibetan Bowls Healing. Det tog kun én session, og jeg var fascineret og påvirket af noget, jeg endnu ikke helt havde forstået. Jeg oplevede et niveau af fred og afslapning, som jeg ikke havde oplevet på et tidspunkt. Min nysgerrighed førte mig til hendes lydhelbredende badesessioner, som jeg nød utroligt meget. 

Jeg kunne ikke vente med at få min egen syngeskål! Det tog mig ikke lang tid at dyrke en smuk samling af nepalesiske healingsskåle med hver deres unikke lyd og kompleksitet. Jeg kunne ikke få nok af dem. Noget ved syngeskålene virkede så magisk og dybtgående, og jeg ville gerne forstå, hvorfor de havde sådan en effekt på mig. Jeg købte også en Gong, Tingshas og en Koshi Chimes, som hun havde til rådighed til salg. Jeg ville gerne opleve alt det her vidunderlige lydhelbredende instrumenter havde at byde på. 

Meditation med syngeskåle

Jeg havde været på en åndelig rejse i årevis og prøvede at implementere et regulært meditationsregime og fandt det lidt svært at opretholde. Det er der mange grunde til. Jeg har oplevet alkoholisme til og fra i de sidste 20 år. Ind og ud af bedring i Anonyme Alkoholikere blandt enhver form for modalitet, der er tilgængelig for mig, og opbrugt alle mine ressourcer. 

Jeg oplever også depression og angst, og kognitive, hukommelses- og koncentrationsbesvær samt PTSD og kroniske smerter fra fibromyalgi. Så jeg fandt meditation ret svær at opretholde. Jeg har for nylig igen engageret mig i meditation med syngeskåle før og efter for at centrere mig selv og berolige mit sind. 

Hver gang jeg stryger en syngeskål, smiler min ånd, og jeg føler mig forbundet med universet. Jeg øver mig i at lytte med mere nærvær og kærlighed til at opleve de langvarige og cykliske lyde, som resonerer gennem mine ører og krop og giver lindring fra angst, hjertebanken og depression. Jeg er stadig ved at opdage, hvor meget flere fordele ved lydhealing er tilgængelige.

Syngeskåle til søvn

Søvn har også været et problem for mig i mange år. Jeg synes, at lytte opmærksomt til musikken med smukke, fortryllende lyde og binaurale beats, forhindrer mine racertanker i at dukke op.

Tidligt opdagede jeg en Tibetansk skål CD som spillede, mens jeg var i min lokale spirituelle butik. De subtile og beroligende lyde kaldte lokkende og lyksaligt på mig blandt travlheden omkring mig. Jeg spurgte butiksassistenten, om de havde en kopi af denne sangskåls-musik-cd. Hun sagde, at de aldrig havde spillet det før, og det var det eneste eksemplar og tilbød mig det. Jeg har spillet præcis den cd hver eneste aften i over 2 år, og min partner og jeg ser stadig frem til at lytte til den, når vi falder saligt i søvn.

Lytter til optaget Tibetansk sang skål musik er ikke så imponerende som faktisk at spille syngeskåle personligt. Når du spiller syngende skåle, kan du høre kompleksiteten af ​​overtonerne og binaurale beats tydeligere og opleve de beroligende og helende vibrationer på et dybere niveau.

Syngeskåle til afstressning

Når jeg føler mig følelsesmæssigt overvældet eller oplever et racende sind eller forvirring, trækker jeg mig tilbage til mit stille Zen-rum og spiller min yndlings nepalesiske sangskål, indtil jeg føler mig mere centreret og rolig, så kan jeg vende tilbage til verden med mere klarhed og visdom i stedet for at være reaktive. 

Jeg plejede at skulle hente alkohol eller piller for at dulme mit utrolige ubehag. Jeg har aldrig rigtig lært at berolige og pleje mig selv og har haft svært ved selvkærlighed og selvaccept. Jeg finder processen med spille syngeskåle et vidunderligt middel mod den forfærdelige tilstand, som jeg har været i for længe. Det har givet mig en nyfundet følelse af håb og inspiration, at jeg kan overvinde de ting, der har forhindret mig i at leve autentisk og leve mit livs formål.

Jeg elsker min nyfundne passion for lydhealing, især når jeg kommer til at dele den med mine kære og venner og inspirere dem. Jeg har fået en utrolig og dyb respons fra de få, jeg hidtil har delt mine lydskåle med, hvilket virkelig har motiveret og inspireret mig til at fortsætte med at lære så meget, jeg kan, og dele det med det bredere samfund. Jeg ville elske en dag at starte min egen lydterapipraksis. Jeg har gennemført et kort kursus i Tibetan Bowls Healing med min tidligere rådgiver. Det var en vidunderlig oplevelse, bortset fra at jeg længes efter dybere viden og forståelse. Jeg har en videnskabelig baggrund og kan godt lide at stille spørgsmålstegn ved og forstå mekanikken, før jeg fuldt ud kan forstå et koncept og har en dybere tro på dets effektivitet i en bred vifte af lydhelbredende muligheder. 

Jeg stødte på Lydmedicinsk Akademi - Sound Healing Læreruddannelse & Singing Bowls Art Lab-kursus efter research online og var så imponeret over detaljerne i læseplanen. Det taler til min sjæl, og jeg er så spændt på at begynde denne fantastiske rejse med transformation, læring, kreativitet, passion og formål. Jeg føler mig ekstremt sikker på, at jeg vil finde præcis det, jeg leder efter her.

Julie H.

Efterlad en kommentar

Seneste indlæg
Noter og chakraer? Åndeligt bedrageri med de bedste hensigter 2023
Instruktioner til at spille syngeskål
Hvad er så specielt ved syngeskålen? Min historie.
Fordelene ved Himalaya-sangskåle
Syngeskål, hvad er hemmeligheden
10 bedste praksis for optimal lydhealing
The Seven Metals Singing Bowl Myte
Healing Resonance og healing frekvenser
Faren Ved Lydbade Gongs Og Sangskåle
Bedste sangskåle til kronchakraet?
Sound Bowl Meditation
Hvorfor Sound Healing Bowls?
Syngeskåle til healing
Typer af Himalaya-sangskåle
Planetariske frekvenser
Hvad er hyppigheden af kærlighed?
Syngeskålsterapi
Hvad er Sound Bowl Meditation?
En syngeskåls puls
Sangskåle-middel mod alkoholisme, depression og angst
Hvordan man passer og rengør en syngeskål
Gamle sangskåle vs nye sangskåle
Hvad er en syngeskål?
Bronze og messing sangskåle kontra krystal eller glas sangskåle
Hvordan vælger man en syngeskål?
Lydhealing og lysterapi
Harmoni har en formel
Noter i musik
Hvad er lydmeditation
Planetariske lyde
Hjernebølgemedrivning
Oktaven og den perfekte femte
Konsonans og dissonans
Øvelse med syngeskål "Lytte med kroppen"
Gongs og syngeskåle kan ændre dit liv!